tirsdag 24. august 2010

første og Andre dag på Tana VGS

ja, igår var det ikke så mye, litt snakking og ordne me kontrakter og alt sånt der. ble vist rundt på gården, fikk tildelt pc for dem som skulle ha det. æ bruke privat pc om det e mulig så håpe på det. vi sluttet tidlig da. så dro jeg en tur innom tana bru og handlet litt med gumor, dro også innom ho en tur etterpå for å ordne bestikk å greier. så va det å få det på plass ;) slappet av resten og koset meg, ordnet jo drikkeflaske til kaninen og sele og bånd. så har gått litt i bånd med ho Ferline som kaninen hete. Har egentlig en annen blogg men huske ikke bruker eller passordet til den men så får d være. skal vi se dagen idag har vært grei, første var jo å hoppe i dusjen å ordne seg, fikse i seg frokost. så va det å ordne med kaninen. så gikk man tilbake å ordnet seg klar for å gå til klassen. første time var sånn info og valg av ptf (prosjekt til fordypning). etterpå var det å gå å skifte til arbeidsklær å så sku man til gartneriet og lære om komposter. fikk også vite at den kua med melkesyre eller ka det nu hetet igjen, hadde død inatt. så det ble slakting av den, maten går til hundene. ganske fin slakt, æ va med på å flå den. (ta av skinnet). etter det var det og skifte igjen for da var det på tide å gå på tur ned til elven, der hadde vi noen aktiviteter som å gå en runde å svare på spørsmål langs traktorveien, skyte med luftgevær, padle kano, kaste melkekluter, kaste melkespann lengst. trur æ har nevnt alt. premie ble det på vinnerne. så va man ferdi for dagen. ordnet med kaninen når man kom tilbake å så va det å få middag i kantina. etter det har man gått på rommet mitt og sotte å slappet av, vist bilder og etetrpå var det å gå en tur ut, plukket gress og sånt til Ferline. så på hestan, hørte lamman å gikk bortover mot fjøsen, å en ansatt i fjøsen trengte tilfeldigvis hjelp med å få kuan inn dem hadde vært på beite litt. ;)

2 kommentarer:

  1. Hei,hei! :) Flott at du har ordna deg en blogg, så kan vi følge med kossen det går med deg langt der borte :) Artig at du kan ha kaninen med.. :) Lykke til med skolen! Klem (og stor smask fra Burre)

    SvarSlett
  2. Hei :) Kjempefint at du hadde ordnet deg en så fin blogg ;). Høres ut som noen spennende dager der borte :). Kos deg masse <3 hilsen Malene

    SvarSlett